Victor Teodorescu a făcut scandal la Înalta Curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul braşovean acuzat că a comandat uciderea soţiei sale şi-a ieşit din minţi, azi-dimineaţă la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie, unde se judeca prelungirea măsurii arestării.

Victor Teodorescu şi-a vărsat nervii pe anchetatori. „Procurorul de caz nu ştie să facă o anchetă. E cel mai prost rechizitoriul pe care l-am văzut în viaţa mea. Mai mult, nici nu ştie să conducă un interogatoriu", le-a spus Teodorescu judecătorilor de la Înalta Curte unde a cerut să fie judecat în libertate. Magistraţii au decis însă să prelungească măsura arestării.
Teodorescu a fost trimis în judecată la Curtea de Apel Braşov pe 17 august, el fiind acuzat de instigare la omor. Asasinul plătit, Victor Preşmereanu este acuzat de omor deosebit de grav.

Violeta Teodorescu a fost ucisă în martie cu 40 de lovituri. La câteva zile după crimă a fost arestat Victor Preşmereanu, un tânăr de 21 de ani care şi-a recunoscut fapta. Şocul a venit abia în luna mai când Preşmereanu a declarat că Victor Teodorescu l-a pus să-i ucidă nevasta.

La dosar există şi biletul în care Victor Teodorescu a scris toţi paşii şi comportamentul pe care trebuie să-i urmeze criminalul când va intra peste soţia lui. Acesta a fost expertizat de două ori şi specialiştii au ajuns la o singură concluzie: scrisul îi aparţine avocatului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite