Audieri maraton în dosarul avocatului Victor Teodorescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Teodorescu susţine că este nevinovat Foto: ADS
Victor Teodorescu susţine că este nevinovat Foto: ADS

Pentru termenul de azi au fost citaţi să depună mărturie opt persoane, în calitate de martori, printre care şi fiica avocatului, Oana Teodorescu, ca parte vătămată. Tânăra s-a constituit şi parte civilă şi a cerut de la ucigaşul mamei sale daune de 500.000 de euro.

Procesul va continua azi cu un alt judecător, după ce magistratul căruia i-a fost încredinţat dosarul crimei din Noua a depus o declaraţie de abţinere, care i-a fost admisă. Considerentul pentru care judecătorul a depus declaraţia de abţinere este că s-a pronunţat anterior în acest dosar, când l-a condamnat pe ucigaşul Violetei Teodorescu, Erwin Preşmereanu, la 16 ani şi 8 luni închisoare, la care i-a adăugat un rest de pedeapsă de 2 ani pentru trafic de droguri.

Ucisă cu 40 de lovituri

Avocatul Victor Teodorescu este acuzat că ar fi pus la cale uciderea soţiei sale pentru a-i încasa prima de asigurare în valoare de 150.000 de euro. Procurorii au şi o probă solidă împotriva lui. La dosar există biletul în care Victor Teodorescu a scris toţi paşii şi comportamentul pe care trebuie să-i urmeze criminalul, respectiv Erwin Preşmereanu, când va intra peste soţia lui.

Acesta a fost expertizat de două ori şi specialiştii au ajuns la o singură concluzie: scrisul îi aparţine avocatului.
Violeta Teodorescu a fost ucisă în data de 29 martie, în casa familiei din cartierul Noua. Crima s-a petrecut în jurul orei 16.30, când Erwin Preşmereanu s-a dus la locuinţa victimei şi s-a dat drept un angajat de la Electrica. A intrat în casă sub pretextul că citeşte contorul care înregistrează consumul energiei electrice din locuinţă. Apoi, Preşmereanu a scos un levier şi a atacat-o pe Violeta Teodorescu.

Femeia s-a apărat, dar tânărul a pus mâna pe un cuţit din bucătărie şi a înjunghiat-o. Legiştii au găsit pe trupul femeii 40 de de leziuni la nivelul capului şi gâtului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite