890 de braşovenii vor înapoi banii de pe taxa auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până ieri au fost depune 890 de cereri de restituire a diferenţei dintre taxa de poluare/taxa specială şi taxa pentru emisiile poluante.

Se pot restitui sumele reprezentând diferenţa de taxă plătită în cazul în care taxa specială pentru autovehicule plătită în perioada 1 ianuarie 2007 - 30 iunie 2008, conform Codului Fiscal, respectiv taxa de poluare pentru autovehicule plătită în perioada 1 iulie 2008 - 12 ianuarie 2012, potrivit OUG nr. 50/2008, este mai mare decât taxa rezultată din aplicarea prevederilor privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, relateaza bzb.ro.

Restituirea se face numai către titularul obligaţiei de plată care va depune la administraţia fiscală o cerere de restituire, documentul doveditor al plăţii taxei pe poluare sau taxa specială (după caz), adică chitanţa fiscală de plată şi extrasul de cont care să ateste efectuarea plăţii acesteia, precum şi copia cărţii de identitate a vehiculului şi a certificatului de înmatriculare, cu prezentarea în original a acestuia.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite