City Us - Design, meci decisiv în finala Ligii Naţionale de futsal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În meciul trei al finalei Ligii Naţionale de futsal, City Us Târgu-Mureş va primi vizita echipei Design Construct Braşov, partida urmând să se desfăşoare în această seară, de la ora 18.00. Confruntarea va fi transmisă, în direct, de Sport 1.

După două meciuri, scorul la general este egal, 1-1, iar echipa care se va impune în această seară va deveni campioana României în sezonul 2009/2010 şi va participa în preliminariile Ligii Campionilor la futsal.

În prima confruntare, care a avut loc la Braşov, Design Construct a învins cu 5-4, iar în urmă cu şase zile, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş, City US s-a impus cu 4-3, după ce braşovenii conduceau în minutul 4 cu 3-0!

"Am studiat foarte bine evoluţia noastră din meciul doi şi sper să nu mai repetăm greşelile de acum o săptămână. Individual, mureşenii sunt mai valoroşi, dar noi am dovedit că avem o echipă superioară.

Presiunea publicului nu ne va influenţa evoluţia, întrucât băieţii sunt obişnuiţi să joace în astfel de condiţii. Sper să ne impunem şi să aducem pentru prima dată trofeul la Braşov", a declarat antrenorul braşovenilor, Artur Melo.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite