Târg de Crăciun în curtea Bisericii Negre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prima dată, anul acesta în curtea Bisericii Negre va fi organizat un târg de Crăciun - Christkindlesmarkt Brasov 2011, după modelul Târgului de Crăciun de la Nurmberg.

Manifestarea va începe în data de 16 decembrie şi va ţine până în seara de Ajun. Organizatorii, Clubul Economic German, doresc să vă îmbie cu plăcinte calde, ceai, ciocolata cu scorţisoară şi cele mai interesante decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă, realizate manual. „Veţi găsi o gamă largă de prăjiturele şi biscuiţi cu unt, turtă dulce, ciocolată de casă, migdale şi nuci trase în zahăr, produse tradiţionale şi o sumedenie de alte bunătăţuri. Îi aşteptăm pe braşoveni şi pe turisti să ne colinde frumosul brad din interiorul târgului", a spus Anemona Hermenean, PR al evenimentului.

Tododată va fi lansată şi campania „Un cadou pentru fecare copil", în cadrul căreia braşovenii pot dona orice în sprijinul copiilor defavorizaţi. În cadrul Târgului eţi găsi căsuţa fundaţiei Salvaţi Copiii, care va fi deschisă zilnic între orele 10:00 -12:00. Aici pot fi donate orice obiecte pe care nu le mai folosiţi, de la jucării şi haine, până la cărţi sau rechizile.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite