Târg de Crăciun ca la Nurnberg la Biserica Neagră GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Christkindlesmarkt" îi aşteaptă pe braşoveni până în seara de ajun. Atmosfera este una specifică târgurilor germane.

Majoritatea produselor sunt hand made. „Sunt artizani care vin în premieră la Braşov, cu lucruri unicate: globuri din plexiglas fluorescent, decoraţiuni pentru bard sau pentru casă şi multe altele. Nu va lipsi vinul fiert de Nurenberg şi nici cârnaţii nemţeşti, aduşi chiar din Germania", a mai spus Anemona Hermenean, PR al evenimentului.

Click pe poze pentru mai multe imagini de la târg

Foto: Stelian Grajdan

Tot la Târg veţi găsi o gamă largă de prăjiturele şi biscuiţi cu unt, turtă dulce, ciocolată de casă, migdale şi nuci trase în zahăr, produse tradiţionale şi o sumedenie de alte bunătăţuri.

Donaţii pentru copiii sărmani

Târgul de Crăciun va avea şi o latură umanitară. Organizaţia Salvaţi Copiii va avea aici o căsuţă unde se pot face donaţii în bani, haine, rechizite sau jucării pentru copiii nevoiaşi. „Anul acesta, donaţiile vor ajunge la cele zece fetiţe orfane crescute de măicuţele de la Mănăstirea Mărcuş. Vrem să mai ajutăm şi copiii internaţi la Spitalul TBC de pe Stejeriş, care este pe cale de desfiinţare", a completat Hermenean.

De la târg nu va lipsi nici Căsuţa Ursuleţilor, de unde braşovenii pot„înfia" un urs de la Rezervaţia Libearty de la Zărneşti sau pot face donaţii penrtru câinii fără stăpân aflaţi în grija Asociaţiei „Milioane de Prieteni".

Târgul este deschis până în seara de ajun, între orele 11.00 şi 20.00.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite