Începe sezonul taberelor de vară. Află care sunt ofertele pentru copilul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta este una extrem de bogată. De la tabăra medievală de la Braşov şi până la relaxare în Bucegi sau în străinătate, părinţii au de unde alege. Preţurile pornesc de la 700 de lei pe sejur.

Tabăra medievală este organizată în Braşov, pe platoul montan traversat de culoarul Rucăr-Bran. În funcţie de numărul copiilor înscrişi într-o serie de tabara, aceştia vor fi cazaţi fie la Pensiunea „Casa muntelui" din localitatea Fundata (pentru seriile cu peste 25 de copii), fie la Pensiunea „Dor de Moeciu" din localitatea Moeciu de sus (pentru seriile mai mici). Copiii sunt cazaţi câte trei, în camere cu baie. Sunt primiţi copii cu vârste între 5 şi 16 ani. prima serie începe în 19 iuniem, iar un sejur costă 1400 de lei. Se asigură transport, masă, costume medievale şi tot ce este necesar pentru desfăşurarea activităţilor.
Preţuri mai mici sunt în taberele de la pensiunile din Bran, Săcele şi Sibiu. Aici, un sejur costă între 700 şi 900 de lei. Se asigură cazare, masă şi cel puţin trei excursii.

Tabără în Bucegi

Dacă doriţi ca micuţul să aibă parte de drumeţii montane puteţi alege taberele din Bucegi. Prima serie începe în 3 iulie şi un sejur costă 1.200 de lei. Sunt primiţi copii între 9 şi 16 ani. Cine se încrie cu şase săptămâni înainte de sejur primeşte o reducere de 100 de lei. Micuţii vor avea parte de drumeţii montane, tir cu arcul, escaladă, tiroliană, ateliere de pictură şi multe jocuri interactive.

Distracţie peste hotare

Faptul că în ultimii ani românii îşi petrec vacanţele în străinătate nu i-a lăsat indiferenţi pe operatorii în turism. Aşa au apărut şi primele tabere peste hotare. Printre destinaţii se numără: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie , Turcia si Ungaria. Preţurile pleacă de 190 de euro şi pot ajunge şi până la 400 de euro. În plus, se mai plătesc pentru transport între 10 şi 40 de euro.

Oferta detaliată a tuturor taberelor poate fi consultată pe www. suntpărinte.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite