Ghiţă Mureşan vine să antreneze copiii din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii au ocazia să-l întâlnească pe celebrul banchetbalist şi să primească lecţii de la el timp de patru zile. În cadrul „Summer Camp Tour 2011", copii din cinci oraşe pot participa la o tabără de banschet organizată chiar de Ghiţă Mureşan

La Braşov 120 de copii vor fi antrenaţi gratuit. Participarea la tabără este gratuită, iar înscrierile se fac pe site-ul http://ghitamuresan.ro/. Se pot înscrie copii cu vârste între 9 şi 11 ani şi 12 şi 14 ani. În cele patru zile, se fac două antrenamente de câte trei ore şi jumătate, unul dimineaţa şi unul după-amiaza. La Braşov tabăra se desfăşoară între 11 şi 14 august la Carrefour.

Copiii vor fi antrenaţi de către echipa de profesori antrenori a taberei, formată din şase specialişti în baschetul de performanţă, fiecare antrenor având alocată o grupă de zece copii. Antrenamentele vor fi supervizate direct de Ghiţă Mureşan. Pe parcursul antrenamentelor se organizează concursuri cu premii atractive şi demonstraţii ale unor jucători profesionisti invitaţi de Ghiţă Mureşan.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite