Sute de braşoveni s-au călcat în picioare pentru un bilet la finala Cupei VEZI FOTO şi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de braşoveni au luat cu asalt, încă de la primele ore ale dimineţii, casele de bilete ale Stadionului „Tineretului", în speranţa că mai găsesc un tichet la finala Cupei României, dintre Dinamo şi Steaua.

Primii braşoveni care s-au aşezat la casele de bilete ale Stadionului Tineretului    şi-au făcut apariţia puţin după ora 6.00. La ora 10.00 se adunaseră aproape 700 de suporteri care, încă, aşteptau să se deschidă casele de bilete de la stadion.

image

Abia la ora 14.30 au început să se pună în vânzare primele tichete, iar oamenii s-au călcat pe picioare pentru a cumpăra un bilet la finala de miercuri, de la ora 21.15.

image

Bilete epuizate într-o oră

Deşi, iniţial, în urmă cu aproape o săptămână, Federaţia Română de Fotbal a declarat că va scoate la vânzare, la Braşov, 1.200 de bilete, situaţia s-a schimbat radical, iar sub Tâmpa au mai ajuns doar 700 de tichete, care s-au epuizat în 60 de minute.

image

Obosiţi şi irascibili, fanii braşoveni au răbufnit şi au început să fluiere şi să scandeze lozinci împotriva preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, dar şi împotriva şefului Federaţiei, Mircea Sandu.

image

După ce s-au epuizat biletele scoase la vânzare, un tichet „la negru" putea fi achiziţionat cu un preţ care varia între 80 şi 110 lei, cu 70 de lei mai mult decât preţul iniţial.

image

Este bătaie de joc, aşa ceva nu se poate. Am muncit toată noaptea, iar de dimineaţă stau la coadă. Ne-au zis că se vor vinde peste o mie de bilete, iar acum au mai rămas doar câteva. Ruşine pentru organizare, cei de la FRF şi-au bătut joc, pur şi simplu, de noi", a răbufnit Ion Dumitru (foto sus), de 56 de ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite