Tragic. Un adept MISA s-a aruncat de la etajul opt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sinucigaşul era şomer de ceva vreme şi nu este exclus să fi avut o depresie care să îl fi împins la sinucidere

Bărbatul avea 38 de ani şi locuia singur, într-un apartament din municipiul Sfântu Gheorghe. Poliţiştii cercetează motivele sinuciderii.

Attila Nagy şi-a pus capăt zilelor în noaptea de marţi spre miercuri. Bărbatul a sărit de la etajul opt al apartamentului în care locuia. Imediat după incident, la faţa locului s-a deplasat o echipă de medici de la Serviciul de Ambulanţă, însă până au ajuns specialiştii la Attila Nagy, acesta deja murise. Drept urmare, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Medicina Legală pentru necropsie.

Şi-a pierdut locul de muncă

Poliţiştii au niciun dubiu că Attila Nagy şi-a pus capăt zilelor. „Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subcomisarul Andrea Buzsi. Motivul pentru care bărbatul de 38 de ani s-a sinucis rămâne încă o enigmă. Se pare că acesta era în căutarea unui loc de muncă, însă fără succes. Este posibil ca bărbatul să fi picat într-o stare de depresie şi din cauza aceasta să se fi sinucis.

Apropiaţii nu exclud nici ipoteza ca Attila Nagy să-şi fi pus capăt zilelor din cauza sectei Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), din care făcea parte, de mai multă vreme. Apartenenţa lui la gruparea condusă Guru Bivolaru nu era un secret pentru nimeni şi, pe un site de socializare, Attila a şi postat câteva fotografii care fac trimitere către MISA.

 Săptămâna îngerilor

Într-una dintre poze, bărbatul apare într-o ipostază cel puţin ciudată, îmbrăcat într-un costum de îngeraş. Attila a dat şi o explicaţie la poză: „Angelweek"  („Săptămâna îngerilor"). Pentru cei care nu ştiu, „Săptămâna îngerilor" este o manifestare cultural-spirituală care se desfăşoară anual, la sfârşitul lunii octombrie. MISA organizează acest festival din dorinţa de a da o orientare benefică, în special tinerilor şi copiilor cu privire la mesagerii divini, aceştia fiind îngerii lui Dumnezeu.

Nu este un caz singular

Attila Nagy nu este primul adept MISA care îşi ia zilele. În urmă cu un an, o tânără de 24 de ani din Dorohoi, pe nume Mihaela, şi ea adeptă MISA, s-a sinucis aruncându-se tot de la etajul opt al unui bloc. Cu o vară înainte de a-şi pune capăt zilelor, femeia ocupase locul trei la concursul Miss Sakti, la Costineşti. Tânăra a lăsat şi un bilet de adio. Ultimele ei cuvinte au fost: „Nu mai puteţi face nimic pentru mine! Nu cred în Dumnezeu! Să nu plângeţi la moartea mea, la moartea mea să râdeţi!". Apropiaţii spun că din momentul în care s-a apucat de yoga şi-a schimbat comportomentul şi a devenit tot mai ciudată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite