Studenţii braşoveni pot face stagii de practică în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenții sau absolvenții facultăților de Științe Economice se pot specializa în Ungaria. TATA Consultancy Services oferă lunar, printr-un parteneriat intermediat de AIESEC Brașov, 30 de locuri de stagii de practică plătite, fără să fie necesară experiență anterioară din partea candidaților.

Anual, conform statisticilor, peste 10.000 de tineri din întreaga lume aleg stagiile de practică intermediate de AIESEC, cea mai activă și dinamică organizație de tineri din lume. În Brașov, stagiile internaționale oferite de AIESEC sunt recunoscute și aprobate de către Universitatea Transilvania.

Printr-un parteneriat încheiat recent cu compania TATA Consultancy Services din Ungaria, AIESEC Brașov oferă lunar șansa ca 30 de tineri să plece într-un stagiu de practică plătit, pe o perioadă de 12 luni, la această companie.

Posturile disponibile sunt în domeniul contabilității și cercetării de piață. Singura cerință din partea candidaților este ca aceștia să cunoască o a doua limbă la nivel conversațional, în afara limbii engleze.

Posturile sunt disponibile pe toată perioada anului 2012. Prima rundă de înscrieri poate fi făcută până la data de 25 ianuarie, pentru primii 100 de candidați.

Pentru înscrieri și mai multe informații intrați pe site-ul: http://tcs.aiesecbv.ro

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite