Concurs de gătit pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva
Arhiva

Competiţia se organizează cu ocazia Terra Madre Day, iar înscrierile se fac în perioada 21-24 noiembrie.

Evenimentul se adresează studenţilor cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. Înscrierile pentru concurs se fac în echipe formate din doi studenţi. În urma unei preselecţii preselectie se vor alege 5 echipe finaliste. Pentru înscriere, studenţii trebuie să trimită o scrisoare, prin care să argumenteze dorinţa de participarea la eveniment, împreună cu 3 reţete tradiţionale din Ţara Bârsei sau din zone apropiate acesteia (Tara Fagarasului, Covasna, Buzau, Valea Prahovei, zona Rucarului, Valea Tarnavelor), pe adresa marian.tita@insidecom.ro.

Competiţia se va desfăşura în 10 decembrie, la The Country Hotel din Hărman. Cele mai bune echipe vor fi premiate de către Slow Food Ţara Bârsei. Pe lângă premii, toţi studenţii finalişti vor primi timp de un an statulul de membri ai Slow Food, devenind ambasadori ai educaţiei gustului în comunităţile lor.

Slow Food numără în prezent 10.0000 de membri activi, în 110 ţări. Sloganul după care se ghidează Slow Food pe plan internaţional este: Bun, Curat şi Cinstit.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite