Străinii caută ghizi turistici şi asistente medicale din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovenii care îşi caută un loc de muncă, dar nu găsesc în ţară, pot pleca în străinătate. Prin reţeaua Eures sunt disponibile sute de locuri de muncă

Norvegienii vor să angajeze 250 de persoane pe pot de ghid turistic. Candidaţii trebuie să vorbească perfect engleza şi la nivel mediu încă o limbă străină, de preferinţă germana, italiana sau franceza. Salariul de 18 euro pe oră, iar angajatorul se cupă şi de căutarea unei locuinţe şi plata întreţinerii.

Danezii caută 25 de persoane care să lucreze la ferme de creşterea animalelor sau la sere. Candidaţii trebuie să aibă până în 30 de ani şi să fi absolvit liceul agricol. Dacă ştiţi să conduceţi un tractor atunci aveţi un atuu în plus. Salariul este 1.260 de euro brut din care se scad contribuţiile sociale impozitul şi chiria.

În Belgia se cautp asistente medicale. Mai mult disponibile 5 locuri de muncă. Cunoaşterea limbii franceze eset obligatorie. Salariul este 2.142 de euro brut pe lună, de zece ori mai mare decât în România. Şi în Germania se caută asistente care să cunoască limba. Salariul este între 1.500 şi 2.000 de euro pe lună.

Informaţii suplimentare privind oferta Eures puteţi obţine de la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite