Poliţia Săcele, solicitată pentru a îndepărta 20-30 de copii ce perturbau antrenamentul Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Stelei au chemat poliţia, marţi după-amiază, pentru a îndepărta 20-30 de copii care perturbau antrenamentul efectuat de echipa bucureşteană în localitatea braşoveană Săcele.

Potrivit comisarului-şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, în timpul antrenamentului echipei Steaua, efectuat pe terenul Electroprecizia din Săcele, circa 20-30 de copii din localitae au perturbat desfăşurarea şedinţei tehnice, prin urmare a fost contactat şeful poliţiei locale pentru a interveni.

"O patrulă de Poliţie s-a deplasat la locul respectiv, iar copii au fost sfătuiţi să părăsească locul pentru a se putea desfăşura antrenamentul. La finalul antrenamentului, copii au revenit pentru autografe, iar aceştia le-au primit, neînregistrându-se incidente", a declarat Naghi corespondentului MEDIAFAX.

Steaua se află de luni la Braşov, pentru meciul cu echipa FC Braşov, care va avea loc miercuri, de la ora 20.45, în manşa secundă a semifinalelor Cupei României. Partida va fi transmisă de ProTV. În tur scorul a fost 0-0.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite