Fotbaliştii din Liga I au încins o miuţă la Braşov VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vedetele din Liga I s-au relaxat la Braşov
Vedetele din Liga I s-au relaxat la Braşov

Recent transferat la CFR Cluj-Napoca, Vasile Maftei a fost cel mai titrat fotbalist care a evoluat la „Turneul Vedetelor", competiţie de fotbal în sală care are loc la Braşov, în aceste zile.

Alături de Maftei, la turneu au mai luat parte Dinu Todoran, Epaminonda Nicu (Unirea Urziceni), Andrei Prepeliţă („U" Craiova), Mihai Stere, Remus Dănălache (FCM Târgu-Mureş), dar şi fostul antrenor al Craiovei, Aurică Ţicleanu.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA TURNEUL VEDETELOR

Astfel, pentru o zi, Vasile Maftei a fost, din nou, coechipier cu foştii colegi de la Unirea Urziceni, Todoran şi Nicu. Chiar dacă turneul a avut un caracter amical, fotbaliştii din Liga I au dat totul pe teren şi nu s-au menajat niciun moment, alegând să facă puţină mişcare după Crăciun, pentru a mai da jos din kilograme.

Maftei vrea un an fără probleme

Proaspăta achiziţie a campionei CFR, Vasile Maftei, a evoluat la echipa „No Problem", iar selecţia nu a fost întâmplătoare. „Am ales această formaţie întrucât nu vreau să mai am probleme pe plan sportiv în 2011.

Prima parte a anului 2010 a fost excelentă pentru mine, dar apoi am trăit o dezamăgire imensă din cauza problemelor de la Unirea. Anul s-a terminat fericit, întrucât m-am realizat pe plan profesional prin transferul la CFR Cluj", a precizat Vasile Maftei.

Acesta a vorbit şi despre transferul ratat la Rapid: „Nu-mi pare rău absolut deloc că nu am ajuns la Rapid. Sunt conştient că cei de acolo au făcut tot posibilul pentru a mă transfera, dar se pare că nu a fost suficient.

Nu sunt dezamăgit şi mă bucur foarte tare că am ajuns la Cluj. Restul e istorie. Oricum, nu s-a pus niciodată problema ca eu să ajung la Steaua, chiar dacă Mihai Stoica m-a dorit acolo. Nu puteam să joc la o rivală a Rapidului".  

Prepeliţă, cenzurat de Mititelu

Chiar dacă a fost prezent la „Turneul Vedetelor", mijlocaşului Craiovei, Andrei Prepeliţă, i s-a interzis să vorbească despre situaţia delicată de la Universitatea. „Ştim că sunt probleme la Craiova, însă Adrian Mititelu (n.r. - patronul echipei) ne-a interzis să vorbim despre orice subiect legat de fotbal în vacanţă.

Pot spune doar că ar fi foarte bine pentru noi ca Victor Piţurcă să rămână antrenor la Craiova, întrucât avem nevoie de el. Sper ca cei doi să se împace", s-a rezumat să comenteze Prepeliţă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite