Trei medalii obţinute de sportivii braşoveni la naţionalele de tir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poligonul de tir sportiv „Iosif Sîrbu“ din Bucureşti a găzduit, în perioada 3-4 iunie, etapa a IV-a de Campionat Naţional la tir sportiv, probele de pistol şi puşcă aer comprimat.

La respectvul concurs au luat parte şapte trăgători legitimaţi la CSU Braşov, sportivi pregătiţi de antrenorii Cristina Bălan şi Petrea David. La juniori I, proba de pistol aer comprimat, Ion Rareş a terminat pe primul loc, iar Costin Moişanu s-a clasat al şaselea.

Cu locul şapte obţinut tot la juniori I, Dragoş Dodu şi-a stabilit recordul personal, în timp ce Petru Tanasă a terminat pe locul nouă, la prima participare la o etapă de campionat naţional.

Tot la juniori I, dar la proba de puşcă aer comprimat, braşoveanul Lucian Bârlan a luat medalia de aur.

La proba de puşcă aer comprimat, destinată juniorilor II, Horaţiu Handrea şi Romeo Horeanga s-au clasat pe locurile II, respectiv III, ultimul stabilind şi recordul personal.

În perioada următoare, sportivii de la CSU Braşov se pregătesc pentru Campionatele Naţionale, care se vor desfăşura la Bucureşti, în luna iulie.

Mâine, Ion Rareş se va deplasa cu lotul naţional de juniori la Pilsen, în Cehia, unde se desfăşoară „Meeting of the Shooting Hopes“, competiţie care poate fi asemănată cu o cupă mondială a juniorilor.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite