Performanţă remarcabilă pentru tiristul braşovean Ion Rareş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul săptămânii trecute, oraşul Pilsen din Cehia a găzduit concursul internaţional de tir sportiv „20th Meeting of the Shooting Hopes“, eveniment destinat celor mai buni juniori de tir sportiv din Europa.

La această competiţie, România a fost reprezentată la proba de pistol aer comprimat 60f, de către juniorul Ion Rareş, sportiv legitimat la CSU Braşov, pregătit de antrenoarea Cristina Bălan. 

La concursul respectiv, tânărul sportiv a demonstrat că rezultatele bune din ultima perioadă nu au fost întâmplătoare. Astfel, Ion Rareş a reuşit să-şi treacă în palmares medalia de bronz, obţinută cu cifra de 573 de puncte şi cu o finală de 99.1 puncte.

Ion Rareş a fost depăşit în ierarhia finală de polonezul Palamarz Tomasz, cu 1.4 puncte şi de slovacul Benk Jan, cu 1.6 puncte.

În prezent, Ion Rareş se pregăteşte la Braşov, pentru Campionatele Naţionale din luna iunie, după care acesta va continua antrenamentele la Bucureşti, în vederea Campionatelor Mondiale care vor avea loc în august, la Munchen, Germania.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite