Braşovul găzduieşte Cupa României la tae kwon do VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tae kwon do este un sport originar din Coreea
Tae kwon do este un sport originar din Coreea

La sfârşitul acestei săptămâni, în zilele de 30 şi 31 octombrie, Sala Sporturilor D.P. Colibaşi va găzdui Cupa României la tae kwon do, competiţie destinată copiilor, cadeţilor, juniorilor şi seniorilor.

Această competiţie va alinia la start peste 500 de sportivi de la cluburi cu tradiţie din toată ţara. Braşovul va fi reprezentat de Clubul Sportiv „Red Linx“, care va participa la eveniment cu 14 sportivi. 

Evenimentul se va desfăşura în cele două zile, în intervalul orar 9.00 - 19.00, iar festivitatea de deschidere este programată sâmbătă, la ora 13.00.

Ultima competiţie de anvergură la tae kwon do a fost organizată, la Braşov, în 2001, atunci când Sala Tractorul a găzduit Campionatul Naţional de copii.

Evenimentul se adresează atât fetelor, cât şi băieţilor, cu vârste cuprinse între 6 şi 33 de ani. Antrenorul clubului „Red Linx“ Braşov, care încă activează şi ca sportiv, Sebastian Clipea, a declarat: „Am muncit foarte mult pentru a organiza această competiţie la Braşov. Clubul nostru are ca obiectiv principal cucerirea unui număr minim de trei medalii de aur“. 

Premiile oferite câştigătorilor vor consta în cupe, diplome şi tricouri.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite