Braşov: Preţuri accesibile la echipamentele sportive de sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iubitorii sporturilor de sezon au nevoie de un buget substanţial pentru a se echipa adecvat. Foto: Bogdan Crăciun
Iubitorii sporturilor de sezon au nevoie de un buget substanţial pentru a se echipa adecvat. Foto: Bogdan Crăciun

Magazinele cu articole de sezon se întrec în oferte tentante pentru toţi amatorii sporturilor de iarnă. În funcţie de marcă sau de calitatea produsului, preţurile echipamentelor sportive sunt între 200 şi 1.500 de lei.

Recent deschis în Braşov, magazinul Decathlon, situat pe Calea Bucureşti 152,  are o ofertă variată de produse pentru amatorii sporturilor de iarnă. Astfel, cei care adoră sezonul rece pot găsi echipamente pentru orice tip de sport.

Jachetele de iarnă pentru adulţi costă 250 de lei, iar cele pentru copii nu depăşesc 100 de lei. Pantalonii impermeabili de iarnă pentru cei mici costă 85 de lei, iar pentru adulţi preţurile ajung la 200 de lei.

În funcţie de calitatea şi de marca produsului, preţul unui set de schiuri pentru profesionişti variază între 700 de lei şi 1.000 de lei.

Preţurile la clăpari sunt între 300 şi 400 de lei, iar un echipament complet de snowboard costă 600 de lei. În cazul în care nu aveţi unde să vă depozitaţi echipamentul, un rucsac impermeabil de iarnă poate fi achiziţionat cu 70 de lei.

Preţuri variate la Intersport

Situat în incinta centrului comercial Carrefour, de pe Calea Bucureşti, magazinul Intersport are o gamă şi mai variată de echipamente sportive adecvate sezonului de iarnă. Preţurile sunt însă mai mari.

Astfel, un echipament complet format din schiuri, clăpari, beţe, cască şi ochelari ajunge la 1.250 de lei. O sanie poate fi achiziţionată cu 280 de lei, iar un mini bob costă 80 lei. Preţul unui snow spider (placă) este de numai 50 de lei.

Preţurile gecilor de iarnă variază între 150 şi 400 de lei, iar pantalonii impermeabili costă 150 de lei. În cazul în care iarna v-a luat prin surprindere, de la Intersport puteţi cumpăra mănuşi (40-80 lei), fesuri (45-70 lei) sau fulare (50-100 lei).

Cei care adoră patinajul îşi pot achiziţiona patine pentru adulţi (180 lei) sau pentru copii (120 lei). La Intersport, un echipament complet snowboard costă între 500 şi 700 lei.  

Echipamente de iarnă pot fi cumpărate şi de la magazinul Himalaya, de pe Republicii. Preţul schiurilor este între 1.000 şi 3.500 de lei. Încălţămintea de iarnă pentru adulţi costă între 400 şi 1.500 de lei, iar cea pentru copii poate fi achiziţionată cu 150 de lei.

Magazin la Patinoarul Olimpic

Un magazin cu echipamente de iarnă s-a deschis la parterul Patinoarului Olimpic din Tractorul. Aici se găsesc geci de iarnă, la 300 de lei, patine de la 220 de lei, crose de hochei (40 - 1.200 lei) sau hanorace cu însemnele echipei Fenestela (120 lei).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite