Skaterii s-au dat în spectacol de ziua lor GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

21 iunie este o zi cu totul specială pentru skaterii din toată lumea. Astăzi, aceştia a celebrat Ziua Internaţională a skateboarding-ului.

În incinta skate park-ului din Centrul Civic s-au strâns mai bine de 150 de tineri care au oferit un spectacol de zile mari celor prezenţi. La reprezentaţie au luat parte skateri din toate colţurile ţării, cu vârste cuprinse între 10 şi 25 de ani.

Dacă cei mici s-au limitat să execute exerciţii de un nivel mai scăzut, skaterii cu experienţă au executat trick-uri complexe, care au stârnit aprecierea celor prezenţi la manifestaţie.

Skaterii din Centrul Civic au făcut făcut acrobaţii în aer câteva ore bune, iar aceştia vor pleca spre casă în cursul serii. În 2007, Ziua Internaţională a skaterilor a fost sărbătorită de peste 300 de tineri, care au făcut spectacol în skate park-ul de la Hidromecanica.

„În Braşov există, poate, cea mai importantă comunitate de skateri din România. Însă, este păcat că suferim foarte tare la capitolul infrastructură, efectiv nu prea avem unde să ne antrenăm“, a declarat Mihai Barbu, unul dintre organizatorii evenimentului de astăzi.

Vedeţi mai jos imagini de la reprezentaţia celor mai talentaţi skateri din România:

image
image
image
image
image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite