Costul final al Patinoarului Olimpic din Braşov: 11,3 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a făcut lumină în cazul costurilor finale ale Patinoarului Olimpic din Braşov. Conform GSP, baza sportivă ar fi costat 11,3 milioane de euro.

Jurnaliştii Gazetei Sporturilor au luat legătura cu un oficial al Companiei Naţionale de Investiţii, instituţie care a contribuit în cea mai mare măsură la acoperirea chetuielilor destinate construcţiei din Parcul Tractorul.

Astfel, conform sursei respective, pentru construcţia patinoarului s-au avizat 12 milioane de euro, iar din această sumă s-a cheltuit mai puţin: 11,3 milioane de euro.

Diferenţa dintre cele 12 milioane avizate şi cele 11,3 milioane cheltuite se explică prin faptul că CNI a cheltuit mai puţin decât prevăzuse cu 147.000 de lei, iar Consiliul Local Braşov mai puţin cu 2.986.000 lei.

Astfel, 47.258.000 lei a plătit statul român prin CNI şi Consiliul Local Braşov, adică circa 11,3 milioane de euro, iar suma include TVA-ul şi comisionul de 5% al CNI.

În altă ordine de idei, reprezentanţii Primăriei Braşov susţin că suma totală a costurilor pentru patinoar se ridică la 9,1 milioane de euro, preţ fără TVA şi comisionul de 5% al CNI.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite