Patinatorii ruşi şi-au demonstrat valoarea pe gheaţa din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai importantă competiţie de patinaj artistic pentru juniori, din România, se desfăşoară în aceste zile, la Patinoarul Olimpic din Braşov.

Reprezentanții Rusiei au făcut legea în ziua a doua a Grand Prix-ului. Programul a fost deschis de primele dueluri din proba de dans, acolo unde reprezentanții din spațiu ex-soviectic s-au impus lejer.

Perechea din Rusia, Ksenia Minko / Kirill Khaliavin, s-a clasat pe prima poziție, fiind urmată de ucrainienii Anastasia Galyeta și Alexei Shumski.

Pe treapta a treia, după programul scurt, îi găsim pe reprezentanții Franței, Tiffany Zahorski și Alexis Miart.  Marea bătălie a zilei s-a dat în programul liber al fetelor, acolo unde marele antrenor Alexei Mishin a dat, încă o dată, dovada talentului său, după ce sportiva antrenată de el, Elizaveta Tuktamisheva, în vârstă de doar 14 ani, a făcut spectacol.

Astfel, tehnicianul care l-a dus pe cele mai înalte trepte pe Evgeni Pluschenko a mai scos un diamant, în persoana acestei micuțe sportive, care a impresioniat prin naturalețea mișcărilor și precizia săriturilor. Podiumul fetelor a fost completat după două probe de concurs de Kristine Kong din Statele Unite ale Americii, respectiv japoneza Shion Kokubun.

Reprezentantele României și-au îmbunătățit evoluțiile din prima zi și au terminat pe pozițiile 21, 23 respectiv 24, în ordinea Savina Măriuță, Anca Ionescu și Sabina Paquire. Astăzi se va afla deznodământul la băieții și la perechi, pentru ca seara, de la ora 19.30, să avem parte de tradiționala Gală a Laureaților.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite