Regal de lupte greco-romane, la finalul săptămânii, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 18-19 februarie, sala de sport a Colegiului Tehnic de Transporturi din Braşov va fi gazda Memorialului „Gheorghe Voicu“, la lupte greco-romane.

Cea de-a IX-a ediţie a acestui memorial este organizată de Colegiul Tehnic de Transporturi, în colaborare cu Federaţia Română de lupte, CSŞ Transporturi Braşov şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Braşov.

La eveniment vor participa sportivi de la următoarele cluburi din ţară: SCM Satu Mare, CSM Piteşti, CS Câmpulung Muscel, CS Râmnicu Vâlcea, Gloria Arad, Sfinx Buşteni, CSS Transporturi Braşov, SCM Lugoj şi CS Timişoara.

Competiţia se va desfăşura după următorul program: vineri, de la ora 17.00, este programată şedinţa tehnică; 18.00 - cântarul oficial. Sâmbătă, în intervalul orar 9.00 - 16.00 vor avea loc concursul, finalele şi festivitatea de premiere.

Concursul este organizat în memoria reputatului sportiv şi antrenor Gheorghe Voicu (1936 - 1985), care a contribuit cu pricepere şi pasiune la formarea a numeroase generaţii de tineri luptători.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite