Situaţie hilară la FC Braşov! Marian Rada nu-i va mai antrena pe „stegari“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Marian Rada a declarat, vineri, că a renunţat la preluarea conducerii tehnice a echipei FC Braşov din cauza protestelor suporterilor grupării ardelene.

"Am ales să nu mai merg la Braşov pentru că nu pot lucra undeva unde nu sunt dorit. Reacţiile suporterilor braşoveni, venite imediat după anunţul că sunt noul antrenor, au fost exagerate din punctul meu de vedere. În loc să facem cumva să fie bine acestei echipe, văd că ei au ales altă cale", a spus Rada, care urma să conducă în această după-amiază primul antrenament cu echipa braşoveană.

Tehnicianul a explicat că fanii i-au dat un ultimatum patronului Ion Neculaie să schimbe antrenorul pentru că nu vor "o colonie giuleşteană" la FC Braşov.

"Au trimis un comunicat prin care îi dădeau un ultimatum lui Ioan Neculaie, anunţându-l că dacă nu schimbă antrenorul vor lua ei măsuri.

Au spus că facem colonie giuleşteană la Braşov. Dar nu cred că asta e important, de unde sunt jucătorii sau antrenorii care vin la o echipă. Sincer îmi pare rău, dacă nu s-a putut asta e, dar până la urmă, prin aceste reacţii, suporterii fac mai mult rău echipei decât îşi pot imagina", a adăugat antrenorul.

Conducerea clubului FC Braşov a anunţat, joi seară, că noul antrenor principal este Marian Rada. Tehnicianul trebuia să semneze astăzi un contract valabil un sezon cu prelungire pentru încă unul.

Marian Rada este al doilea antrenor care pleacă de la FC Braşov la scurt timp de la instalare, după italianul Giuseppe Materazzi. Acesta şi-a reziliat, joia trecută, contractul cu FC Braşov, la numai trei zile după ce a fost prezentat oficial la gruparea braşoveană.

Ioan Neculaie a mai purtat în această vară tratative cu Cristiano Bergodi, Nicolo Napoli, Ionuţ Popa, Petre Grigoraş şi Cristian Popovici pentru preluarea formaţiei FC Braşov.

Până la numirea unui nou antrenor, de antrenamentele echipei se ocupă secundul Daniel Isăilă, ajutat de Robert Ilyeş. Isăilă este preferatul jucătorilor braşoveni pentru preluarea funcţiei de antrenor principal, chiar dacă acesta nu deţine licenţa Pro.

"Va fi decizia preşedintelui dacă voi fi sau nu antrenor. Indiferent cine va fi numit antrenor, important este să se liniştească apele, iar echipa să se pregătească aşa cum trebuie înaintea noului sezon", a declarat, vineri, Daniel Isăilă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite