Karatiştii braşoveni au câştigat şapte medalii la Campionatul Naţional SKDUN

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Floreasca din Bucureşti a găzduit, weekend-ul trecut, Campionatul Naţional SKDUN 2011, destinat probelor de individual kata şi kumite. 

Într-o sală plină, cu peste 800 de concurenţi, de la 36 de cluburi, JKA România, condus de Dragoş Chiru, 3 dan, a reuşit să câştige nu mai puţin de şapte medalii, cu un lot de opt sportivi.

Astfel, Adina Seitz a devenit dublă campioană naţională, sportiva legitimată la JKA Braşov a reuşit să se impună, câştigând aurul atât la kata, cât şi la kumite.

Pe treapta secundă, câştigând medaliile de argint, au urcat, pe rând, Ion Drăgoi, la kata, şi Robert Doroftei, la kumite.

Primul care a urcat pe ultima treaptă a podiumului a fost Alexandru Puiu, la kata, urmat de Robert Doroftei, tot la kata, iar seara a fost încheiată de sportivul Alin Gorea, cu bronz la kumite.

Sunt foarte mulţumit de evoluţia sportivei Adina Seitz şi încrezător în obţinerea unui rezultat bun, peste o lună, la Campionatul European din Ungaria. Sunt mulţumit şi de evoluţia celorlalţi sportivi, care au urcat pe podium, şi care au demonstrat din plin că îşi merită locul în lotul naţional JKA.

Am reuşit, în scurt timp, să formăm un lot puternic şi omogen. Următorul test pentru noi va fi Shoto Cup JKA 2011, organizat chiar de noi, la Braşov
", a declarat, pentru Adevărul de Seară, Dragoş Chiru

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite