Regal de arte marţiale la Şcoala Generală Nr. 25 din Braşov FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micii karatişti au făcut spectacol la Braşov
Micii karatişti au făcut spectacol la Braşov

Sala de sport a Şcolii Generale Nr. 25 din Braşov a găzduit, astăzi, cea mai importantă competiţie naţională de karate SKDUN, „Shoto Cup JKA România 2010", la stilurile kata şi kumite.

Organizatorii evenimentului sunt Federaţia Română de Arte Marţiale, departamentul SKDUN, şi CS Karate JKA România din Braşov, condus de Dragoş Chiru (3 DAN). Ajunsă la cea de-a IV-a ediţie, competiţia a aliniat la start cei mai buni sportivi din toată ţara.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DE LA EVENIMENT

La eveniment au luat parte 240 de sportivi, cu vârste cuprinse între 6 şi 35 de ani, de la 21 de cluburi din toată ţara. Braşovul a fost reprezentat la această competiţie de 50 de karatişti, dintre care 33 legitimaţi la CS JKA România.

La competiţie a fost prezent şi Aurel Pătru (centura neagră 7 DAN), preşedintele Federaţiei Internaţionale SKDUN de karate şi vicepreşedinte al Federaţiei Române de Arte Marţiale.

Pentru Federaţia Română de Arte Marţiale, departamentul SKDUN, organizarea acestui eveniment la Braşov reprezintă o ocazie deosebită, unică şi pozitivă.

Organizarea este extraordinară, iar sensei Dragoş Chiru a dovedit, încă o dată, dacă mai era cazul, că este, pe lângă un tehnician foarte bun, şi un manager excelent.

Anul 2010 a fost foarte bun pentru sportivii români, iar karatiştii braşoveni de la JKA România au demonstrat că sunt foarte talentaţi. Sun conducerea lui Dragoş Chiru, braşovenii au obţinut rezultate excelente la Campionatul Mondial şi există tineri karatişti de mare perspectivă.

În ultimii ani, România s-a clasat pe primul loc la Campionatele Mondiale şi astfel am demonstrat că românii au acest sport în sânge, fiind extrem de ambiţioşi şi valoroşi", a declarat Aurel Pătru.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite