Sportivii braşoveni au fost medaliaţi la Campionatul Mondial de karate VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivii braşoveni au reprezentat cu succes România
Sportivii braşoveni au reprezentat cu succes România

În perioada 9-10 octombrie, Franţa a găzduit cea de-a XVIII-a ediţie a Campionatului Mondial de karate SKUND, la eveniment luând parte 1000 de concurenţi din 45 de ţări.

Delegaţia României a fost formată din 200 de membri, Braşovul fiind reprezentat de CS JKA, condus de sensei Dragoş Chiru, sportivii braşoveni Miruna Vlaicu, Alin Olaru, Octavian Jicmon şi Adina Seitz făcând evoluând pentru CS JKA.

Prima zi de competiţie a fost destinată probelor individuale. După ce Octavian Jicmon şi Adina Seitz au părăsit competiţia în faza preliminariilor, Alin Olaru a ajuns până în sferturile de finală.

Cea mai valoroasă sportivă  de la JKA România, Miruna Vlaicu, a reuşit performanţa remarcabilă de a cuceri medalia de bronz la kumite individual cadete. Evoluţia bună de la individual a făcut posibilă participarea Mirunei Vlaicu şi la probele pe echipe.

jka brasov

La concursul de cadete pe echipe, cu Miruna în vârf de formă, România a câştigat argintul, devenind vicecampioana mondială a categoriei.

Sunt mulţumit de evoluţia lotului deplasat în Franţa şi foarte încântat de prestaţia Mirunei, care a prins un vârf de formă la acest eveniment. Vreau să le mulţumesc elevilor mei pentru modul în care au abordat acest Campionat Mondial.

jka romania

Din păcate, bucuria a fost pentru scurt timp, pentru că urmează Cupa României WKC şi «Judegement Day» pentru sportivii noştri", ne-a declarat sensei Dragoş Chiru.

image

Anglia a câştigat titlul mondial la cadete, iar Congo a cucerit medalia de aur la masculin, proba de kumite pe echipe.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite