Sportivii braşoveni au cucerit cinci medalii la naţionalele de tir sportiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada  10-17 iulie, la Bucureşti, au avut loc Campionatele Naţionale de aer comprimat şi glonţ, puşcă şi pistol J-ri / S-ri.

Delegaţia de trăgători a CSU Braşov, compusă din 3 pistolari şi 3 puşcaşi, condusă de antrenorii Bălan Cristina şi David Petrea, au realizat performanţe deosebite.

      La proba de puşcă aer comprimat 60f   J-ri:
      - medalie de aur  cu echipa formată din  Bârlan Lucian - 581p, Barlan Emanuel - 572p şi nu în ultimul rând Handrea Horaţiu - 571p, totalizând un punctaj de 1724.

      La proba de Pistol Liber 60f   J-ri:
      - medalie de aur  obţinută de sportivul  Ion Rareş, cu un record personal de 617.5p (524p şi o finală de 93.5p) ;
      - medalie de argint  obţinută de sportivul  Moisanu Costin, cu un record personal de 614.4p (526p şi o finală de 88.4p);
      - medalie de argint  cu echipa, formată din Moisanu  Costin - 526p, Ion Rareş - 524p  şi Tănasă Petru - 442p, totalizând un punctaj de 1492.

      La proba de Pistol Liber 60f S-ri:
      - medalie de bronz  cu echipa, formată din Moisanu Costin - 537p, Ion Rareş - 528p şi Tănasă Petru - 448p, totalizând un punctaj de 1513. La această probă, toţi cei trei juniori au realizat recorduri personale

      - locul V individual  obţinut de juniorul II Moisanu Costin, care a pierdut medalia de bronz  la focul nr.7 din finală, fiind singurul junior din finala seniori. În acest context, sportivul Moişanu a obţinut din nou baremul de lot naţional de juniori, aşteptând să fie cooptat în mod oficial de către federaţie.

     În data de 22 iulie, sportivul Rareş Ion, însoţit de către antrenoarea lui de club, Cristina Bălan, vor pleca în pregătire la Bucureşti şi Arad, urmând a se deplasa, în perioada 31.07 - 05.08, la Campionatul Mondial care se va desfaşura în Germania / Munchen.  Apoi, vor urma Jocurile Olimpice de Tineret din Singapore, care vor avea loc în perioada 10 - 28 august.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite