Hochei: Fenestela Braşov, învinsă de Miskolci, în Liga MOL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hocheiştii braşoveni au învins cu emoții pe Ferencvaros Foto: arhivă
Hocheiştii braşoveni au învins cu emoții pe Ferencvaros Foto: arhivă

Într-o partidă care a contat pentru sezonul 2010/2011 al Ligii Mol de hochei, SCM HC Fenestela 68 Braşov a fost învinsă, aseară, în Ungaria, de Miskolci JJSE, maghiarii câştigând cu 5-3, pe reprize 1-1, 2-1, 2-1.

Braşovenii au început mai bine meciul şi au deschis scorul în prima repriză, Szőcs Szabolcs marcând pentru 0-1 în minutul 9:45. Apoi, gazdele au avut o evoluţie de senzaţie, egalând în minutul 16:04 prin Saluga Martin.

Repriza secundă a aparţinut aproape în totalitate echipei maghiare, Miskolci trecând în avantaj în minutul 27:14, după golul marcat de Rafaj Attila. Gazdele au luat un avantaj de două goluri pe tabelă în minutul 30:54, Waddell  Matt punctând pentru 3-1. 

Chiar dacă au dat senzaţia că pot reveni în joc prin acelaşi Szőcs Szabolcs (3-2 min 37:36), braşovenii au avut, din nou, un handicap de două goluri în minutul 44:39 (4-2 Szilágyi Levente).

Fenestela s-a apropia la o singură lungime după reuşita semnată de Antal Zsombor (46:24), însă ungurii s-au apărat bine şi au stabilit scorul final cu nouă secunde înaintea finalului de partidă (5-3 Dubek Vladimir).

Fenestela 68 Braşov va susţine următoarele două partide din Liga Mol tot în Ungaria, urmând să întâlnească, mâine, pe Sapa Fehervar, iar marţi pe Ujpesti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite