Fenestela Braşov - Sport Club Miercurea Ciuc, duelul orgoliilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o partidă care contează pentru Liga Mol şi Liga Naţională de hochei pe gheaţă, SCM HC Fenestela Braşov va întâlni, în această seară, de la ora 20.00, în incinta Patinoarului Olimpic din Parcul Tractorul, pe Sport Club Miercurea Ciuc.

După ce a învins în ultima etapă de Liga Mol puternica formaţie maghiară Miskolci, cu 3-1, Fenestela Braşov a urcat pe locul III în clasamentul Ligii Mol. Însă, braşovenii vor avea parte de un meci infinit mai dificil în compania celor de la Sport Club Miercurea Ciuc. 

Totodată, datorită valorii celor două loturi, Fenestela Braşov şi Sport Club Miercurea Ciuc se vor duela în acest sezon şi pentru câştigarea titlului naţional.

Făcând referire la confruntarea din această seară, antrenorul braşovenilor, Kovacs Laszlo, a comentat: „Este un meci foarte important pentru ambele echipe. HSC Csíkszereda vine la Braşov după o serie excelentă, care a urcat-o în fotoliul de lider al Ligii Mol.

Pe noi ne aşteaptă un examen greu, dar sper că toţi băieţii se vor mobiliza, pentru a oferi spectacol şi satisfacţie suporterilor. Cu mintea limpede, forţă şi determinare în joc ne-am putea impune".

Pentru meciul cu Sport Club, antrenorul braşovenilor nu-i va putea folosi pe Nagy Csaba, Laczkó Attila, Bilibók László, Basilidesz Tibor sau Kertész Zoltán, ultimul resimţindu-se după accidentare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite