Hochei: Transferuri de marcă la SCM HC Fenestela 68 Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După achiziţionarea portarului Patrick Poltz (24 de ani) şi a fundaşului Richard Filip (27 de ani), ambii slovaci, oficialii echipei de hochei SCM Fenestela 68 Braşov au reuşit să transfere încă trei jucători.

Astfel, cu formaţia de la poalele Tâmpei au semnat zilele trecute atacanţii Szocs Szabolcs (30 de ani) şi Levente Zsok (26 de ani), ambii achiziţionaţi de la Sport Club Miercurea Ciuc.

Primul este golgeterul Ligii Naţionale în sezonul trecut şi a semnat un contract pe trei sezoane, Zsok parafând un angajament tot pe trei ani. După noul contract semnat, Szocs Szabolcs a devenit cel mai bine plătit jucător autohton din campionatul intern.

Totodată, braşovenii au ajuns la un acord verbal şi cu atacantul ucrainean Vitali Kirichenko (29 de ani), care vine de la Ujpest Budapesta şi a mai evoluat în trecut la Progym Gheorgheni.

La capitolul plecări, oficialii formaţiei de la poalele Tâmpei s-au despărţit de cinci sportivi, printre care Attila Gergely, Peter Levente sau portarul Kudrna.

Echipa de hochei Fenestela Braşov îşi va relua antrenamentele pe data de 1 iunie, iar în august va avea loc un turneu de pregătire la Braşov.

Totodată, pe 15 iunie se vor pune în vânzare abonamentele pentru sezonul viitor, iar acestea vor costa 600 lei, 300 lei sau 150 lei (pensionari şi elevi).

În mare parte ne-am definitivat lotul pentru sezonul viitor. În cazul în care vom mai transfera 2-3 stranieri, atunci ne vom propune pentru sezonul viitor calificarea în finala campionatului şi câştigarea trofeului", a declarat preşedintele formaţiei Fenestela Braşov, Miklos Ervin

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite