Hochei: Fenestela Braşov - Sport Club Miercurea Ciuc, finala Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, Patinoarul Olimpic din Braşov găzduieşte final-four-ul Cupei României la hochei pe gheaţă.

În prima semifinală de astăzi, Sport Club Miercurea Ciuc a învins, cu 6-4, pe Dunărea Galaţi, pe reprize 4-1, 1-1 şi 1-2. În această seară, Corona Fenestela Braşov a trecut, tot cu 6-4, de Steaua Rangers Bucureşti, pe reprize 0-1, 3-1, 3-2. 

Pentru braşoveni au marcat Antal Zsombor (2), Vitalij Kiricenko, Cristopher Falloon, Levente Lorincz şi Attila Imecs, iar pentru stelişti au punctat Mihail Georgescu, Ioan Timaru (2) şi Nicuşor Luşneac.

„Echipa gazdă şi-a dorit mult mai mult victoria şi acest lucru a făcut diferenţa. Braşovenii au ştiut să profite de penalizările din echipa noastră şi au câştigat meritat. A contat mult şi accidentarea lui Timaru, întrucât jocul nostru s-a schimbat mult în rău“, a declarat Nelu Alexe, antrenorul Stelei. 

Prin calificarea în finală am atins primul obiectiv din acest sezon. A fost un meci foarte greu, dar băieţii s-au mobilizat exemplar şi au făcut un meci foarte bun“, a menţionat şi antrenorul braşovenilor, Laszlo Kovacs.

Finala mare a turneului, dintre Fenestela Braşov şi Sport Club, va avea loc mâine, de la ora 20.00, iar finala mică (Steaua - Dunărea Galaţi) este programată de la ora 13.30.

În altă ordine de idei, braşovenii au achiziţionat, ieri, un centru de 39 de ani, Andrej Rajcak, jucător care a mai evoluat de-a lungul carierei în Italia, Danemarca, Anglia şi Slovacia. Acesta va ajunge în România în această noapte şi ar putea debuta chiar în meciul de mâine, cu Sport Club Miercurea Ciuc.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite