Hochei: Fenestela Brașov a umilit pe Sportul Studențesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovenii și-au zdrobit adversarul. Foto Stelian Grăjdan
Braşovenii și-au zdrobit adversarul. Foto Stelian Grăjdan

Într-o partidă restantă din Campionatul Național de hochei, SCM HC Fenestela 68 Brașov a învins, în această seară, pe propriul teren, pe Sportul Studențesc, scor 10-2.

Întrucât a întâlnit un adversar modest din competiția internă, Fenestela Brașov și-a permis să menajeze câțiva jucători de bază în meciul cu Sportul Studențesc, pe gheață evoluând hocheiști care au jucat mai puțin în acest campionat.

Sportul a speculat la maxim acest lucru și a forțat încă din primele minute, bucureștenii reușind, surprinzător, să fie în avantaj după prima repriză, scor 1-2.

Însă, brașovenii și-au arătat valoarea superioară în cea de-a doua parte a întâlnirii, pe care au câștigat-o cu un sec 5-0, iar după 40 de minute, gazdele conduceau cu 6-2.

Meciul a curs într-o singură direcție, spre poarta oaspeților, și în repriza a treia, ultimele 20 de minute fiind la discreția brașovenilor. De notat că în ultimele cinci minute ale întâlnirii și-a făcut debutul în Campionatul Național și portarul de doar 14 ani al brașovenilor, Arnold Laszlo.

Pentru SCM HC Fenestela Brașov au marcat: Zoltan Kertesz (2), Szocs Szabolcs (2), Vitalij Kiricenko (2), Zsolt Balint, Attila Laczko, Levente Zsok și Zoltan Pal.

După opt meciuri jucate în campionat, Fenestela 68 Brașov este pe primul loc, cu 19 puncte acumulate.

În cel mai important meci al săptămânii pentru brașoveni, Fenestela va întâlni, mâine seară, de la ora 19.00, la Brașov, pe Miskolc, partida contând pentru Liga MOL.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite