Hochei: Program infernal pentru SCM HC Fenestela Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Foto Stelian Grajdan
Foto Stelian Grajdan

În următoarele patru zile, gruparea de hochei Fenestela 68 Braşov va întâlni, în ordine, pe propriul teren, pe Sportul Studenţesc (Campionatul Naţional), Miskolc şi Sapa Fehervar (Liga MOL).

Prima confruntare, cea cu Sportul Studenţesc, va avea loc în această seară, de la ora 18.00, în incinta Patinoarului Olimpic din Parcul Sportiv Tractorul. Mâine, tot acasă, Fenestela va avea o misiune infinit mai grea, urmând să se dueleze, de la ora 19.00, cu puternica formaţie maghiară Miskolc.

În fine, Patinoarul Olimpic va găzdui, duminică, tot de la ora 19.00, confruntarea dintre Fenestela Braşov şi Sapa Fehervar (Ungaria). Intrarea generală va costa 10 lei, pensionarii şi elevii vor beneficia de o reducere de 50%, în timp ce copiii până la vârsta de 14 ani vor avea gratuitate.

Deoarece vom evolua pe propriul teren ne propunem să câştigăm fiecare meci. Cu siguranţă, vom avea un meci extrem de dificil în compania echipei Miskolc, dar trebuie să învingem.

Este foarte important că jucătorii care au fost indisponibili în ultimele partide îşi revin, iar astfel sper să avem trei linii pe care să le putem alinia la aceste meciuri. Ne vom putea baza şi pe Kiricenko, cel care este complet refăcut.

Până în momentul de faţă putem spune că suntem în grafic, atât în campionat, cât şi în Liga MOL. Trebuie să fim concentraţi 100% la fiecare meci şi sper să nu apară oboseala, întrucât ne aşteaptă un program infernal în perioada următoare“, a declarat antrenorul braşovenilor, Antal Elod.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite