Hochei: Fenestela Braşov a suferit primul eşec în play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea de hochei ASC Corona Fenestela Braşov a debutat cu stângul în play-off-ul Ligii Mol, fiind învinsă în prima partidă susţinută în Ungaria.

În primul duel din sferturile de finală ale Ligii Mol la hochei, ASC Corona Fenestela Braşov a fost învinsă, aseară, în deplasare, de gruparea maghiară Miskolc, ungurii câştigând cu 9-4, pe reprize 4-0, 3-1, 2-3.

Golurile braşovenilor au fost marcate de Kirichenko (3) şi Basilidesz. Formaţia de la poalele Tâmpei a avut o primă repriză foarte slabă, iar băieţii antrenaţi de Laszlo Kovacs au marcat primul gol al meciului abia în minutul 28:50 (4-1).

Şi partea a doua a meciului a fost catastrofală pentru oaspeţi, care au marcat al doilea gol când zarurile erau, deja, aruncate (7-2 min. 41:37).

Calificarea în semifinalele Ligii Mol se joacă după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri", iar maghiarii conduc cu 1-0 la general. Cel de-al doilea meci va avea loc în această seară, tot în Ungaria.

Următoarele două confruntări sunt programate la Braşov, pe 26 şi 27 decembrie. În cazul în care scorul se va menţine egal după patru dueluri, meciul decesiv va avea loc pe 29 decembrie, în Ungaria.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite