Hochei: Eşec după eşec pentru Corona Fenestela 68 Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fenestela a efectuat primul antrenament al anului
Fenestela a efectuat primul antrenament al anului

Într-un meci din Liga MOL de hochei, ASC Corona Fenestela 68 a fost învinsă, aseară, pe propriul teren, de Dab Docler, din Ungaria, scor 3-5, pe reprize 0-2, 2-3, 1-0.

Golurile formaţiei de la poalele Tâmpei au fost marcate de Zsolt Balint (min. 24:52), Richard Filip (min. 38:22) şi Lajos Nyerges (min. 41:20). Braşovenii au suferit, aseară, cea de-a treia înfrângere pe propriul teren, din Liga MOL, terminând sezonul regular pe locul şase.

La finalul partidei, antrenorul braşovenilor, Antal Elod, a declarat: „Greşelile personale ale jucătorilor noştri au fost speculate prompt de oaspeţi, ceea ce a dus la înfrângere.

Cu toate acestea, consider că băieţii au făcut un meci destul de bun, în care au dat totul pe gheaţă, însă nici şansa nu a fost de partea lor. Se vede că ne apropiem de play-off, pentru că nervii sunt întinşi la maximum, de aici venind şi răbufnirile la care am asistat. Probabil că aşa va fi şi în play-off".

Fenestela Braşov ar putea întâlni, cel mai probabil, în play-off, pe Miskolci, iar învingătoarea se va stabili după sistemul „cel mai bun din cinci partide".

Echipa braşoveană mai are de jucat două meciuri din sezonul regular, urmând să întâlnească, mâine, în deplasare, pe Sport Club Miercurea Ciuc, iar ultimul duel va avea loc vineri, 10 decembrie, de la ora 19.00, la Braşov, cu Steaua Rangers.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite