Hochei: Fenestela Brașov și-a umilit adversarul din Liga MOL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hocheiștii brașoveni vor juca ultimul meci al sezonului regular
Hocheiștii brașoveni vor juca ultimul meci al sezonului regular

Într-o confruntare din cadrul Ligii Mol la hochei, SCM Corona Fenestela Brașov a învins, aseară, pe propriul teren, pe Ujpest Budapesta, scor 11-2, pe reprize 4-0, 2-1, 5-1.

După trei înfrângeri consecutive suferite în Ungaria, Fenestela și-a luat revanșa în duelurile cu echipele maghiare, învingând aseară cea mai slabă grupare din Liga MOL.

Meciul a fost unul de antrenament pentru brașoveni, care au dominat categoric și nu au dat nicio șansă adversarului. Mai mult, antrenorii formației de sub Tâmpa și-au permis și să-l menajeze pe portarul Patrick Polc, care a fost înlocuit în repriza a doua cu Rajmond Fulop.

Pentru SCM HC Corona Fenestela 68 Brașov au marcat: Szocs Szabolcs (4), Vitalij Kirichenko (3), Antal Zsombor (2), Zsok Levente și Siko Szilard Levente.

La finalul meciului, antrenorul brașovenilor, Antal Előd, a declarat: „A fost o victorie lejeră, chair dacă am folosit mai multe rezerve, din cauza celor opt jucători accidentaţi, care nu au putut fi utilizați.

Suntem totuşi puţin nemulţumiţi de evoluţia unor jucători tineri, care până acum nu au avut prea multe ocazii să se afirme, dar nici acum nu au arătat că putem conta pe ei. Dintre cei folosiţi, Kirichenko a jucat cu umărul accidentat, însă a dorit să joace şi a înscris de trei ori".

Următorul meci al echipei brașovene va avea loc mâine, de la ora 19.00, tot acasă, în compania formației Ferencvaros Budapesta.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite