Hochei: Corona Fenestela 68 Braşov va susţine două meciuri pe propriul teren, în Liga MOL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fenestela a efectuat primul antrenament al anului
Fenestela a efectuat primul antrenament al anului

În Liga MOL de hochei, SCM Corona Fenestela 68 Braşov va întâlni, mâine, pe Ujpesti Budapesta, iar duminică pe Ferencvaros Budapesta, ambele meciuri urmând să aibă loc pe Patinoarul Olimpic, de la ora 19.00. 

După o serie de trei înfrângeri consecutive suferite în Ungaria, 2-4 cu Vasas, 3-7 cu Dab Docler şi 1-4 cu Ferencvaros, Fenestela 68 Braşov s-a îndepărtat de obiectivul stabilit la începutul sezonului, ocuparea locului patru în Liga MOL.

După aceste insuccese, formaţia de la poalele Tâmpei este pe locul cinci, cu 40 de puncte acumulate, la şapte lungimi de locul patru, ocupat de Vasas.

Pentru a rămâne pe locul cinci în vederea meciurilor din play-off, braşovenii sunt obligaţi să obţină punctaj maxim din cele două meciuri.

Adversara Fenestelei de mâine, Ujpesti Budapesta, este cea mai slabă echipă din Liga MOL, fiind ultima în clasament, în timp ce Ferencvaros este pe locul şase, la trei lungimi în spatele braşovenilor.

Ne propuneam să obţinem şase puncte din cele trei partide, dar ne-am întors din Ungaria fără niciun succes. Am fost dezavantajaţi clar de arbitri, dar acesta este nivelul arbitrajului românesc, nu putem acuza pe nimeni de rea-voinţă, pur şi simplu avem arbitri fără valoare.

În acest sens, am decis să solicităm arbitri străini, probabil din Slovacia, în meciurile din play-off, pentru că am pierdut multe puncte din cauza arbitrajului defavorabil.

Nu mai avem şanse la ocuparea locului patru, iar în aceste ultime şase meciuri ne propunem să rulăm întreg lotul şi să pregătim cât mai bine duelurile din play-off-ul Ligii MOL.

În acelaşi timp vrem să întărim echipa şi suntem în discuţii cu mai mulţi jucători pe care vrem să-i aducem la Braşov. Noi ne-am propus să câştigăm Liga MOL şi campionatul, însă trebuie să ne întărim pentru a ne atinge obiectivele“, a declarat preşedintele formaţiei Fenestela Braşov, Miklos Ervin.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite