Meci infernal pentru Fenestela Braşov, la HC Csíkszereda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovenii au făcut spectacol cu Steaua
Braşovenii au făcut spectacol cu Steaua

În etapa a XXII-a a Ligii MOL de hochei, ACS Corona Fenestela Braşov va întâlni, mâine seară, de la ora 19.00, în deplasare, pe Sport Club Miercurea Ciuc.

În ultimele trei confruntări din Liga Mol, hocheiştii braşoveni au fost umiliţi de Dab Docler, au învins pe Ujpest, iar aseară au fost bătuţi, în prelungiri, cu 2-1, de Sapa Fehervar.

După 21 de meciuri susţinute în Liga MOL, Fenestela 68 Braşov este pe locul cinci în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce HC Csíkszereda se află în fruntea Ligii MOL, cu 45 de puncte.

În acest context, oficialii clubului de sub Tâmpa nu se gândesc la o victorie pe terenul celei mai valoroase grupări de hochei din România. „Nu mergem ca mielul la tăiere, dar suntem realişti şi conştienţi că avem şanse mici la Miercurea Ciuc.

În momentul de faţă suntem inferiori formaţiei HC Csíkszereda, dar, cu toate aceste, noi vrem să obţinem un rezultat onorabil şi ne vom vinde scump pielea.

Obiectivul nostru este clar: să terminăm pe unul din locurile 3-6 la finalul sezonului regular, pentru a avea un adversar abordabil în play-off. Cu Miercurea Ciuc se poate întâmpla orice. 

Există posibilitatea să fim bătuţi la scor, sau, cu mult noroc, să învingem noi la limită. Sper să nu mai avem probleme cu arbitrii, iar pentru meciurile din play-off vom cere brigăzi din străinătate“, a declarat preşedintele echipei ACS Corona Fenestela Braşov, Miklos Ervin.

În altă ordine de idei, în Campionatul Naţional, Fenestela Braşov va întâlni, astăzi, de la ora 17.00, în deplasare, pe Dunărea Galaţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite