Fenestela – Sport Club, derby-ul orgoliilor în hocheiul românesc!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fenestela Braşov a pierdut în ultima repriză
Fenestela Braşov a pierdut în ultima repriză

În această seară, în incinta Patinoarului Olimpic din Parcul Tractorul, se vor confrunta cele mai bune echipe de hochei din România. Duelul Corona Fenestela 68 Braşov - Sport Club Miercurea Ciuc va începe la ora 19.00 şi contează pentru etapa a XXIII-a a Ligii MOL.

Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni, braşovenii au fost învinşi, la limită, în deplasare, de Sport Club Miercurea Ciuc, sco 1-2, Fenestela vrea revanşa în confruntarea din această seară.

Formaţia de la poalele Tâmpei va întâlni, diseară, cea mai valoroasă grupare din România şi din Liga MOL, iar o eventuală victorie a gazdelor ar reprezenta o surpriză.

Înaintea partidei din această seară, ACS Corona Fenestela Braşov este pe locul cinci în clasamentul Ligii MOL (37 de puncte), iar Sport Club Miercurea Ciuc este pe primul loc, cu 51 de puncte.

Pentru confruntarea din această seară, antrenorul braşovenilor, Kovacs Laszlo, nu se poate baza pe Laszlo Bilibok, Imecs Attil, Peter Robert și Tibor Basilidesz, cu toții accidentați.

Cu toate acestea, braşovenii ţintesc victoria în această seară. „Până acum, echipa noastră a jucat mai bine în deplasare, cu rivala din Miercurea Ciuc. Suntem pregătiţi să ne luăm revanşa acasă şi să facem un meci bun.

Au fost zece zile în care nu i-am avut la antrenamente pe jucătorii convocaţi la lotul naţional, însă aceştia au revenit la începutul acestei săptămâni. Vom putea evolua cu trei linii și sperăm să fie un meci spectaculos", a declarat antrenorul braşovenilor, Kovacs Laszlo.

Preţul unui bilet la meciul de diseară este 10 lei, iar pensionarii şi elevii vor plăti doar 5 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite