Hochei: Meci decisiv pentru Fenestela 68 Braşov în Liga Mol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea de hochei SCM HC Fenestela 68 Braşov va întâlni, în această seară, de la ora 19.00, în deplasare, formaţia maghiară Miskolc, meciul contând pentru sezonul 2010/2011 din Liga Mol.

După meciul de diseară, braşovenii vor mai susţine două partide în Ungaria, urmând să întâlnească, duminică, pe Sapa Fehervar, iar marţi pe Ujpesti.

Avem de jucat contra unei echipe valoroase, pe care o cunoaştem foarte bine. Cred că este cel mai dificil examen, din seria celor trei.

Nici al doilea meci nu este prea uşor, în schimb, cu Újpesti TE nu avem voie să ratăm victoria, ţinând cont de rezultatele de până acum. Din aceste trei partide, vizăm cel puţin 6 puncte", a declarat Miklos Ervin, preşedintele formaţiei Fenestela 68 Braşov.

În lotul echipei braşovene continuă să existe indisponibilităţi, Vitalij Kiricsenko, Basilidesz Tibor, Imecs Attila, Sikó Szilárd sunt accidentaţi şi nu vor juca, iar Kaupo Kaljuste este incert. De asemenea, Nagy Csaba şi Laczkó Attila nu au ajuns încă la nivelul normal, după accidentările suferite.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite