Miklos Ervin (preşedinte Fenestela Braşov): „Anul viitor avem ca obiectiv câştigarea unui trofeu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea de hochei ASC Corona Fenestela 68 Braşov s-a clasat pe locul doi la finalul ediţiei 2010/2011 din Campionatul Naţional, braşovenii fiind învinşi, în finală, de Sport Club Miercurea Ciuc, scor 2-4 la general.

Formaţia de la poalele Tâmpei are planuri mult mai îndrăzneţe pentru stagiunea viitoare, braşovenii având ca obiectiv câştigarea unui trofeu: Cupa României, Liga Naţională sau Liga Mol. Pentru a întări echipa, oficialii braşoveni doresc să mai transfere încă 4-5 jucători de valoare.

Totodată, pentru sezonul 2011/2012, bugetul formaţiei de sub Tâmpa va fi majorat, faţă de stagiunea 2010/2011, urmând să ajungă la circa 800.000 de euro. Oficialii grupării locale vor purta negocieri, în perioada următoare, cu toţi stranierii din lot, privind prelungirea contractelor, hocheiştii autohtoni având contracte semnate pe încă un an.

Reunirea echipei va avea loc la începutul lunii iunie, hocheiştii braşoveni urmând să participe la un turneu în Austria, la mijlocul lunii august, după care va urma „Cupa Braşovului“, eveniment programat la finalul lui august. Competiţia internă va debuta în luna septembrie.

Pentru anul viitor suntem obligaţi să întărim echipa, pentru că vrem să câştigăm cel puţin un trofeu. Suntem în discuţii cu jucători din ţară, de la Steaua sau Miercurea Ciuc, dar vrem să aducem şi hocheişti din străinătate.

În primul rând, este important să avem o bancă mai solidă, ca să nu mai avem probleme atunci când apar accidentările“, a declarat preşedintele formaţiei ASC Corona Fenestela 68 Braşov, Miklos Ervin

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite