Hochei: Fenestela Braşov a trecut, la limită, de Dunărea Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un meci din etapa a V-a a Superligii Naţionale de hochei pe gheaţă, ASC Corona Fenestela 68 Braşov a învins, aseară, în deplasare, pe Dunărea Galaţi, scor 5-4, după timpul regulamentar.

Scorul pe reprize a fost 2-0, 1-0 şi 1-1. Golurile braşovenilor din timpul regulamentar au fost marcate de Tibor Basilidesz (min. 14:04), Vitalij Kiricenko (min. 19:32), Chris Falloon (min. 33:56) şi Tamas Solti (min. 42:28). Acelaşi Chris Falloon a marcat şi în prelungiri, stabilind scorul final.

Meciul a fost la discreţia noastră până într-un anumit moment. Am condus cu 4-0, dar la acest scor băieţii s-au relaxat inexplicabil. Am ratat foarte multe situaţii clare, iar gălăţenii au speculat erorile noastre.

În prelungiri am fost clar echipa mai bună şi ne-am dominat adversarul. Până la urmă, victoria finală este cea care contează, chiar dacă am luat doar două puncte“, a declarat antrenorul braşovenilor, Antal Elod.

Preşedintele echipei ASC Corona Fenestela Braşov, Miklos Ervin, a vorbit şi despre planurile formaţiei de la poalele Tâmpei pentru acest final de sezon: Fără îndoială, obiectivul nostru este calificarea în finala campionatului.

Scopul nostru principal este clasarea pe locul secund la finalul sezonului. În acest fel, foarte probabil ne vom confrunta, în semifinale, cu Steaua Bucureşti. Ne propunem să ne calificăm în finală şi chiar să câştigăm campionatul“.

În următoarea etapă, Corona Fenestela 68 Braşov va întâlni, tot în deplasare, mâine seară, pe Sport Club Miercurea Ciuc, iar duminică seara, de la ora 19.00, la Braşov este programat duelul cu Steaua Bucureşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite