Hocheiştii de la Corona Fenestela Braşov şi-au reluat pregătirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fenestela a efectuat primul antrenament al anului
Fenestela a efectuat primul antrenament al anului

După scurta vacanţă de Sărbători, hocheiştii de la Corona Braşov Fenestela 68 au revenit pe gheaţă.

Primul antrenament din 2011 a fost unul de acomodare, după perioada de inactivitate. Ritmul antrenamentelor va creşte în perioada următoare, din moment ce primele meciuri oficiale din acest an sunt aproape.

Este vorba despre partidele din faza a doua a campionatului naţional, unde echipa braşoveană are ca obiectiv calificarea în finală şi chiar adjudecarea trofeului.

În plus, hocheiştii de la Corona Braşov Fenestela 68 vor lupta şi în Cupa României, cu dorinţa de a intra în finală şi de a câştiga competiţia. Calendarul competiţiilor interne nu a fost încă definitivat, ştiindu-se doar că sezonul se va încheia la sfârşitul lunii martie.

De la primul antrenament al echipei braşovene au lipsit, din cauza accidentărilor, Fülöp Rajmond, Zsók Levente, Pál Zoltán, Laczkó David, Péter Róbert, ultimul fiind însă foarte aproape de revenirea la antrenamente, după grava accidentare de la Miskolc.

Săptămâna aceasta dorim să ne reacomodăm cu gheaţa, iar de săptămâna viitoare vom avea din nou câte trei antrenamente pe zi, urmărind pregătirea fizică. Ne aşteaptă un final de sezon destul de încărcat, cu meciuri în campionat şi în Cupa României.

Obiectivul principal este să jucăm finala campionatului naţional, unde sperăm să facem o figură frumoasă
", a declarat antrenorul Laszlo Kovacs, la reunirea lotului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite