Hochei: Corona Fenestela Braşov - Steaua Rangers, ultimul duel al sezonului regular din Liga Mol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hocheiștii brașoveni vor juca ultimul meci al sezonului regular
Hocheiștii brașoveni vor juca ultimul meci al sezonului regular

În ultima etapă a sezonului regular din Liga MOL de hochei, ASC Corona Fenestela 68 Braşov va întâlni, mâine seară, de la ora 19.00, la Patinoarul Olimpic, pe Steaua Rangers.

Formaţia de la poalele Tâmpei se confruntă cu mari probleme de lot înaintea meciului cu Steaua Rangers, opt braşoveni fiind accidentaţi, pe lista indisponibililor numărându-se, printre alţii, Chris Falloon, Antal Zsombor, Kaljuste Kaupo sau Imecs Attila.

Cu un singur meci înaintea finalului sezonului regular din Liga Mol, ASC Corona Fenestela 68 Braşov are asigurat locul şase, urmând să întâlnească, cel mai probabil, în prima fază a play-off-ului, pe Miskolc.

Calificarea în faza superioară a play-off-ului se va decide după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri“. Primele două partide se vor disputa în Ungaria, pe 21 şi 22 decembrie, iar următoarele două meciuri vor avea loc la Braşov, pe 26 şi 27 decembrie. În cazul în care egalitatea se va menţine, confruntarea decisivă se va juca în Ungaria.

Meciul cu Steaua reprezintă un antrenament util înaintea duelurilor din play-off-ul Ligii MOL. Am achiziţionat zece jucători în ultimele luni şi avem ca obiectiv clar câştigarea Ligii Mol şi a campionatului.

Important este că jucătorii vor reveni treptat la pregătire, iar la meciurile din play-off vom putea alinia cea mai bună formulă de echipă“, a declarat preşedintele formaţiei braşovene, Miklos Ervin.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite