Hochei: Fenestela Braşov este la un pas de marea finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

În meciul trei al semifinalelor Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă, ASC Corona Fenestela 68 Braşov va întâlni, astăzi, de la ora 17.30, la Patinoarul Olimpic, pe Steaua Rangers Bucureşti.

După primele două confruntări, susţinute la Bucureşti, scorul era egal la general, 1-1. Vineri seara, Fenestela 68 Braşov a câştigat prima confruntare disputată în faţa propriilor suporteri, învingând pe Steaua fără emoţii, scor 4-0, pe reprize 2-0, 2-0, 0-0.

Astfel, după trei confruntări, braşovenii conduc la general, cu 2-1, şi mai au nevoie de o singură victorie pentru a se califica, în premieră, în finala Campionatului Naţional. După 3-0 la general cu Dunărea Galaţi, Sport Club Miercurea Ciuc este prima finalistă.

În cazul în care Fenestela nu va reuşi să se impună în această seară, iar scorul va deveni 2-2 la general, confruntarea decisivă va avea loc pe 16 martie, la Bucureşti.

Nimic nu este jucat, deşi conducem cu 2-1 la general. Şansele de calificare sunt egale pentru ambele formaţii, nu suntem favoriţi. Suntem mulţumiţi de jocul prestat, iar după trei meciuri am demonstrat că merităm să ajungem în finala campionatului naţional.

Jucătorii trebuie să rămână concentraţi şi este important să dăm totul pe teren şi în meciul trei, pentru a ne califica în finală. Ne va fi foarte greu dacă vom juca partida decisivă la Bucureşti", a menţionat antrenorul braşovenilor, Antal Elod.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite