Hochei: Fenestela Brașov a spart gheața și a învins pe Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o partidă din Supeliga Națională de hochei pe gheață, ASC Corona Fenestela 68 Brașov a învins, aseară, în deplasare, pe Steaua Rangers București, scor 3-2, pe reprize 1-1, 0-1, 2-0.

Într-un meci de infarct, interzis cardiacilor, Fenestela Brașov a reușit, în sfârșit, să învingă pe Steaua București, chiar pe terenul echipei din Ghencea. Cele două echipe se vor confrunta și în semifinalele Superligii Naționale. Golul victoriei brașovenilor a fost marcat cu doar patru secunde înainte de finalul jocului.

Cu foarte multe absențe în lot, Fenestela Brașov a repetat evoluția bună din partida cu Sport Club Miercurea Ciuc și a câștigat un meci care îi dă moral în perspectiva confruntărilor din semifinalele Superligii Naționale.

Pentru Fenestela 68 Brașov au marcat: Chris Falloon, Zoltan Kertesz și Adorjan Jozsef. În runda următoare, Fenestela va întâlni, mâine, în deplasare, pe HC Dunărea Galați.

A fost o partidă importantă pentru moralul jucătorilor, înaintea partidelor din semifinalele campionatului naţional. Echipa s-a mobilizat şi, în ciuda absenţelor numeroase, a învins, ceea ce le-ar putea da încredere jucătorilor în forţele proprii", a declarat la final team-managerul brașovenilor, Nagy Attila.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite