Hochei: Fenestela abordează cu încredere meciul patru al finalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ASC Corona Fenestela 68 Braşov şi Sport Club Miercurea Ciuc se vor confrunta, mâine seară, de la ora 19.00, la Miercurea Ciuc, în meciul patru al finalei Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă.

După trei partide, Corona Fenestela 68 Braşov conduce, la general, cu 2-1, pe Sport Club. Braşovenii au câştigat cele două dueluri cu 3-2 şi 4-3, în timp ce „ciucanii" s-au impus, aseară, pe propriul teren, cu 7-0.

Despre confruntarea de aseară, preşedintele formaţiei de la poalele Tâmpei, Miklos Ervin, a comentat: „Ciucul s-a mobilizat foarte bine, iar noi am reuşit să ţinem pasul cu ei până la un anumit moment.

Jucătorii noştri au comis numeroase erori, iar la 4-0 pentru Sport Club s-a rupt filmul. La acest scor ne-am dat seama că meciul este pierdut şi nu mai avea niciun rost să forţăm, astfel că am scos de pe gheaţă cei mai importanţi jucători.

Chiar şi după 0-7, jucătorii noştri nu sunt demoralizaţi deloc şi ne gândim doar la confruntarea de mâine seară. S-a văzut şi în partida de aseară că Miercurea Ciuc are o echipă foarte bună şi este greu să joci împotriva  „ciucanilor" atunci când sunt în formă".

Miklos Ervin a vorbit şi despre meciul de mâine seară, de la ora 19.00, care va avea loc la Miercurea Ciuc şi va fi transmis, în direct, de Digi Sport Plus. „Mâine, totul începe de la 0-0. Nu trebuie să ne gândim că avem 2-1 la general. Sper să ne revenim până la duelul de mâine.

Vom avea parte de o confruntare extrem de dificilă. Trebuie să uităm ce a fost până acum şi să ne concentrăm 100% la ceea ce avem de făcut. Dacă vom reuşi să câştigăm mâine, atunci înseamnă că avem 70-80% şanse să câştigăm titlul naţional", a precizat Miklos Ervin.

Campioana României la hochei pe gheaţă se va stabili după sistemul „cel mai bun din şapte meciuri". După duelul de mâine, de la Miercurea Ciuc (ora 19.00), următoarele două partide vor avea loc la Braşov, duminică (ora 15.00) şi luni (ora 15.30).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite