Egalitate perfectă în finala Campionatului Naţional de hochei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În meciul 4 al finalei Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă, ASC Corona Fenestela 68 Braşov a fost învinsă, ieri, în deplasare, de Sport Club Miercurea Ciuc, cu 1-2, după timpul suplimentar.

Astfel, după patru meciuri disputate, Sport Club Miercurea Ciuc şi Fenestela 68 Braşov sunt la egalitate, scor 2-2. Braşovenii au câştigat primele două confruntări, cu 3-2 şi 4-3, iar „ciucanii“ şi-au adjudecat ultimele două meciuri, impunându-se cu 7-0 şi 2-1, aseară.

După o primă repriză fără goluri, Corona Fenestela Braşov a deschis scorul în partea secundă a confruntării, prin Zoltan Kertesz, care a marcat în minutul 37:51, într-un moment în care braşovenii aveau superioritate numerică pe gheaţă.

Egalarea a venit în minutul 56:31, pentru gazde marcând Lubomir Hurtaj. În timpul suplimentar, acelaşi Hurtaj şi-a adus echipa în avantaj, în minutul 3:43.

Următoarea partidă a finalei Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă va avea loc mâine, de la ora 15.00, la Patinoarul Olimpic din Braşov. Meciul şase este programat tot la Braşov, luni, de la ora 15.30. Toate meciurile vor fi transmise, în direct, de Digi Sport Plus.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite