Hochei: Steaua Rangers, zdrobită de Fenestela Brașov, în Liga Mol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima etapă a sezonului regular din Liga Mol la hochei, ASC Corona Fenestela 68 Brașov a umilit, în această seară, pe propriul teren, pe Steaua Rangers București, pe care a învins-o cu 12-1, pe reprize 3-0, 3-0, 6-1.

Astfel, după șase eșecuri consecutive în Liga Mol, brașovenii au făcut cel mai bun meci al finalului de sezon și au învins, categoric, o echipă care în urmă cu doar un an se lupta la titlu cu Sport Club Miercurea Ciuc.

Chiar dacă au avut opt jucători accidentați, brașovenii au evoluat fără greșeală, nu au dat nicio șansă adversarului, terminând sezonul regular din Liga Mol cu un succes concludent, de palmares.

Pentru Fenestela 68 Brașov au marcat: Vitalij Kirichenko - 3g, Pal Zoltan - 2g, Nyerges Lajos - 2g,  Lorincz Levente, Richard Filip, Csaba Nagy, Szilard Levente și Zoltan Kertesz. Reușita oaspeților a fost semnată de Viorel Nicolescu (11-1 min. 52:58).

Corona Fenestela Brașov a terminat sezonul regular al Ligii Mol pe locul șase, urmând să întâlnească, în play-off, pe Miskolc, din Ungaria. Calificarea în fazele superioare ale competiției se va stabili după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Primele două confruntări dintre Fenestela și Miskolc vor avea loc pe 21 și 22 decembrie, în Ungaria, în timp ce următoarele două se vor disputa la Brașov, pe 26 și 27 decembrie. În cazul în care egalitatea se va menține la general, partida decisivă va avea loc în Ungaria.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite